Præstentation af trænerne

Clara Kinket Ellingsgaard

 

Mit navn er Clara, jeg er 19 år gammel og bor i Hjerting. Jeg har dyrket grand prix- og rytmisk sportsgymnastik siden jeg var helt lille, men har de sidste 5 år dyrket DGI-gymnastik, de sidste 2 år på Sydvest Rep-hold. I 18/19 skal jeg træne Jernvedpigerne hele året sammen med Nadja. Derudover skal jeg være instruktør på JTH Ølgod og grand prix i HIF. Jeg ser frem til en sæson, hvor vi dykker ned i gymnastikkens forskellige genrer, nørder detaljer, leger med atypiske bevægelser og trækker på hinandens erfaringer og kompetencer.

 

Præsentation af trænere

Nadja Schack Nielsen

 

Jeg er 19 år gammel og bor i Ribe. Jeg blev i sommers student på Ribe Katedralskole. Jeg skal træne holdet hele sæsonen med Clara.

Jeg har siden jeg var 13 år trænet hold i Ribe Gymnastikforening – alt fra 0.-1. klasses spring til Juniormix. Jeg har selv fast gået til gymnastik siden 7. klasse i Ribe, været udtaget til Jernved Øvedepiger i 15/16 og DGI Sydvest rep. de sidste 2 sæsoner.

Som træner går jeg meget op i at træningerne skal være sjove, seriøse og med et socialt fokus. For mig er det vigtigt at måde mine gymnaster og jeg får noget ud af træningen. Jeg er selv stærkest, når det kommer til det bløde og til at danse House.

Mette Lind Nielsen

 

Jeg hedder Mette, er 20 år og bor i Bramming. Jeg skal træne holdet indtil jul, hvorefter jeg skal på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Jeg har tidligere trænet lokalhold i Bramming Gymnastik forening. Jeg var instruktør for JTH Bramming i 17/18 og skal have holdet igen i det første halvår af 18/19. Jeg gik på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole i 14/15. I 15/16 gik jeg på Ynglinge-rep. og Jernved Øvede. I 16/17 og 17/18 har jeg gået på DGI Sydvest rep. og Skibelunds gl. elevhold.

Som træner går jeg op i at træningerne bliver udfordrende, lærerige og at man altid går hjem med sved på panden!

 

 

Ønsker du besked når hjemmesiden opdateres, så send en mail til: JUGymnastik@GMAIL.COM

 

 

Marie Sig Kruse

 

Hey, jeg hedder Marie og er 19 år gammel. Jeg skal træne holdet det første halve år inden mit ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup F19. Jeg er lige blevet student fra Ribe Katedralskole og bor i Vilslev nær Gredstedbro.

Jeg har været træner på lokalhold, siden jeg var 13 år, samt været instruktør på DGI Sydvest Mini Mix de sidste 2 år. Desuden har jeg været udtaget på DGI Sydvest Rep-hold de sidste 2 år.

Jeg er klar på et nyt halvt år, med jer, hvor jeg bl.a. vil lægge vægt på tyngde i jeres bevægelser. Derudover glæder jeg mig helt vildt til et fedt halvt år med jer, som vil byde på sved, ynde og udfordring.