Præstentation af trænerne

Præsentation af trænere

Clara Kinket Ellingsgaard


Mit navn er Clara, jeg er 19 år gammel og bor i Hjerting. Jeg har dyrket grand prix- og rytmisk sportsgymnastik siden jeg var helt lille, men har de sidste 5 år dyrket DGI-gymnastik, de sidste 2 år på Sydvest Rep-hold. I 18/19 skal jeg træne Jernvedpigerne hele året sammen med Nadja. Derudover skal jeg være instruktør på JTH Ølgod og grand prix i HIF. Jeg ser frem til en sæson, hvor vi dykker ned i gymnastikkens forskellige genrer, nørder detaljer, leger med atypiske bevægelser og trækker på hinandens erfaringer og kompetencer.


Marie Sig Kruse


Hey, jeg hedder Marie og er 19 år gammel. Jeg skal træne holdet det første halve år inden mit ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup F19. Jeg er lige blevet student fra Ribe Katedralskole og bor i Vilslev nær Gredstedbro.

Jeg har været træner på lokalhold, siden jeg var 13 år, samt været instruktør på DGI Sydvest Mini Mix de sidste 2 år. Desuden har jeg været udtaget på DGI Sydvest Rep-hold de sidste 2 år.

Jeg er klar på et nyt halvt år, med jer, hvor jeg bl.a. vil lægge vægt på tyngde i jeres bevægelser. Derudover glæder jeg mig helt vildt til et fedt halvt år med jer, som vil byde på sved, ynde og udfordring.