Præstentation af trænerne

Præsentation af trænere

Clara Kinket Ellingsgaard


Mit navn er Clara, jeg er 20 år gammel og kommer fra Hjerting. Jeg skal være træner på holdet i et halvt år, da jeg til januar starter på Gymnastikhøjskolen i Ollerup - MEN jeg lover at give den dobbelt gas til alle træningerne indtil nytår! :)


Jeg har mine rødder i grand prix-gymnastikken, men har siden 2013 gået på flere forskellige landsdels- og udtagede hold, blandt andet Sydvest Rep og Elitehold Viborg. Inden jeg tager til Fyensland skal jeg, udover at træne Jernved, være instruktør på JTH Bramming. 


Jeg glæder mig helt vildt til endnu en svedig, lækker og kanon hyggelig sæson på Jernved Pigerne!


Marie Sig Kruse


Hey, jeg hedder Marie og er 19 år gammel. Jeg skal træne holdet det første halve år inden mit ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup F19. Jeg er lige blevet student fra Ribe Katedralskole og bor i Vilslev nær Gredstedbro.

Jeg har været træner på lokalhold, siden jeg var 13 år, samt været instruktør på DGI Sydvest Mini Mix de sidste 2 år. Desuden har jeg været udtaget på DGI Sydvest Rep-hold de sidste 2 år.

Jeg er klar på et nyt halvt år, med jer, hvor jeg bl.a. vil lægge vægt på tyngde i jeres bevægelser. Derudover glæder jeg mig helt vildt til et fedt halvt år med jer, som vil byde på sved, ynde og udfordring.