Præstentation af trænerne

Præsentation af trænere

Clara Kinket Ellingsgaard


Mit navn er Clara, jeg er 20 år gammel og kommer fra Hjerting. Jeg skal være træner på holdet i et halvt år, da jeg til januar starter på Gymnastikhøjskolen i Ollerup - MEN jeg lover at give den dobbelt gas til alle træningerne indtil nytår! :)


Jeg har mine rødder i grand prix-gymnastikken, men har siden 2013 gået på flere forskellige landsdels- og udtagede hold, blandt andet Sydvest Rep og Elitehold Viborg. Inden jeg tager til Fyensland skal jeg, udover at træne Jernved, være instruktør på JTH Bramming. 


Jeg glæder mig helt vildt til endnu en svedig, lækker og kanon hyggelig sæson på Jernved Pigerne!


Marie Sig Kruse


Hejsa! Jeg hedder Marie og er 20 år gammel. Det sidste halve år har jeg brugt på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og jeg er mega spændt på at komme hjem og træne Jernved Unge Piger igen! 


Jeg er tidligere gymnast på Jernved Øvede og DGI Sydvest Rep-hold. Jeg har været træner for diverse lokalhold - samt DGI Sydvest Minimix i 2 år og senest Jernved sidste år. 

I år går jeg på DGI Sydøst Rephold, sammen med Sofie.


Jeg ønsker at udfordre jer, samt have et fokus på alle kroppens muligheder - og skabe et trygt rum hvor i gymnaster tør at træde ved siden af og udforske!


Jeg glæder mig til en pisse fed sæson med jer og ikke mindst en masse sved!


AFBUD: 24484901

KUN på sms - afbud + navn og efternavn

Sofie Bruun Thomsen


Halløj! Jeg hedder Sofie og er snart 21 år gammel. Jeg har netop afsluttet et forårssemester på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og nu har jeg fået muligheden for at prøve kræfter af med Jernvedpigerne - det er jeg glad for! Dog tager jeg en smuttur ud for at opleve verden, så I vil hovedsageligt have mig efter nytår.


Jeg selv har gået på bl.a. DGI Sydvest Ynglinge Rep, VØP og senest DGI Sydvest Rep mens jeg har været træner for en masse energiske børn herhjemme i min lokalforening i Tjæreborg.


Jeg glæder mig helt vildt til at lege med gymnastikkens forskellige genrer, niveauer og udfordringer - og få sved på panden!