Om JUG

Om JUG

Jernved Ungdoms- og Gymnastikforening er en over 100 år gammel forening med mange traditioner for at lave dilettant, gymnastik og badminton. Oprindeligt startede gymnastikken i Jernved Forsamlingshus, hvor det var bukken, hesten og den hvide halmmåtte som flittigt blev brugt af karlene. Og pigerne lavede yndige bevægelser til klavermusik.


Derefter blev skolens gamle gymnastiksal taget i brug. Gymnastikken blomstrede fortsat og der var brug for mere plads og bedre redskaber. Badmintonspillerne kunne godt tænke sig lidt højere til loftet, således fjerboldene ikke altid skulle placeres forbi en bom eller en lampe i loftet. I 2002 fik vi Jernved Aktivitetshus ved frivillig arbejdskraft og det nyder foreningen godt af i dag.


Her kan både badminton og gymnastikken blomstre. Der er gymnastik og badminton for både store og små, unge og de lidt ældre. Foreningen arbejder fortsat med at blive bedre og at give de allerbedste muligheder til vores aktive udøvere.


Derfor er det dejligt, at du vil bruge noget af din fritid på at få en god oplevelse med de andre aktive i vores forening, og støtte op om vore trænere og hjælpetrænere.


JUG har adresse på

Kirkebakken 33, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro

unsplash